ja hartje

Dagbesteding en zorgboerderijen

JA, mijn dagen zijn waardevol en zingevend

Een wandelingetje door het dorp of in de tuin. Lekker aan de slag in de moestuin. Een potje kaarten. Samen koken. Rustig je krantje lezen. Of juist iets creatiefs doen. Het kan allemaal. Joris Zorg werkt daarvoor nauw samen met een dagbestedingslocatie en vijf zorgboerderijen in de Kempen. Lekker dichtbij. En midden in de maatschappij. Want uw dagen zijn waardevol. Die vult u in zoals u dat wilt. Joris Zorg maakt dit, samen met haar dagbestedingspartners, graag mogelijk. Bijkomend voordeel: mantelzorgers worden optimaal ontlast omdat ze weten dat u een fijne, waardevolle tijd beleeft.

Bent u het liefst actief en buiten bezig? Houdt u veel van dieren? Of geeft u de voorkeur aan een gezellig praatje of spelletje met anderen? Wat u wilt. Alles kan en niets moet. Wij stellen onze dagbestedingspartners graag kort aan u voor. 

Voor deelname aan de dagbesteding heeft u een indicatie nodig vanuit uw gemeente (Wet Maatschappelijke Ondersteuning - WMO). Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bel dan met Joris Advies via 0499 75 04 00 op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 en 13.15 tot 15.00 uur.