ja hartje

Zorgvilla's Hoogeloon

In samenwerking met Zorgcoöperatie Hoogeloon

Eind 2012 opende Zorgcoöperatie Hoogeloon de deuren van de zorgvilla’s in Hoogeloon (gemeente Bladel). Deze twee zorgvilla’s hebben een royale huiskamer met open keuken. Aan de achterzijde ligt een prachtige, gemeenschappelijke tuin. De bewoners van de villa’s genieten van comfort in hun ruime studio’s met een eigen badkamer. Daarnaast is er ook nog een extra badkamer met snoezelbad in de villa’s.

De gezamenlijke entree verbindt beide zorgvilla’s. In de twee villa’s wonen veertien cliënten met dementie. De huiselijke sfeer en herkenbare omgeving van de villa’s doet hen goed. De medewerkers van Joris Zorg verzorgen de bewoners liefdevol. Ze doen er alles aan een echt thuisgevoel te creëren.

De partner, familie en vrienden van de bewoners zijn altijd van harte welkom. We betrekken ze actief bij de zorg voor en het welzijn van hun naaste.

Gezamenlijk eten is het dagelijkse rustpunt van de dag. De gastvrouwen bereiden, samen met vrijwilligers van de Zorgcoöperatie en de bewoners, iedere dag een warme maaltijd. Deze bestaat uit verse ingrediënten.

Vrijwilligers uit het dorp zetten zich in voor een zinvolle en waardevolle dagbesteding voor de bewoners. Bewoners sluiten ook regelmatig aan bij activiteiten van steunpunt D’n Bogerd in Hoogeloon. Denk aan De Eetgroep op dinsdagmiddag, aan stoelengym op woensdag en aan de kerkdienst op donderdag.

De zorgvilla’s zijn in eerste instantie bedoeld voor inwoners van Hoogeloon met de diagnose dementie en een passende indicatie. Als de bezetting niet volledig is, kunnen ouderen met mantelzorgers in Hoogeloon of ouderen uit omliggende dorpen ook in aanmerking komen.

Wilt u alvast een kijkje nemen bij de Zorgvilla's? Dat kan, met deze korte video.

Contactgegevens Zorgvilla Hoogeloon:
Hoofdstraat 45c - 47
5528 AH Hoogeloon
Email: zorgvilla.hoogeloon@Joriszorg.nl

Informatie over wachtlijst en advies
U kunt bellen met Joris Advies via 0499 75 04 00 op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 en van 13.15 tot 15.00 uur.
Of stuur een mail naar joris.advies@joriszorg.nl.