ja hartje

Zorgboerderij Molenvelden

Dagbesteding in Knegsel

Zorgboerderij Molenvelden bevindt zich op het melkveebedrijf van Tonnie en Frans de Crom in Knegsel, gemeente Eersel.  Het melkveebedrijf heeft koeien, jongvee en kalveren. Ook loopt er een poesje rond en is het boerderijhondje zeer geliefd bij de gasten.

Zorgboerderij Molenvelden biedt dagbesteding aan ouderen die moeite hebben met het invullen van de dag. Hulpbehoevende en dementerende ouderen kunnen hier onder professionele begeleiding actief zijn. Door dagbesteding aan te bieden op zorgboerderij Molenvelden worden de gasten geactiveerd en gestimuleerd in een voor hen rustgevende en sfeervolle omgeving. Deze zinvolle besteding geeft meerwaarde en zelfvertrouwen en weer extra kwaliteit aan het leven. Daarbij is het bieden van rust, ruimte en regelmaat zeer belangrijk. Hierdoor is de dag voor de gasten overzichtelijk en duidelijk. Het aanbod is divers en iedereen kan meedoen aan activiteiten in zijn of haar interessegebied en/of mogelijkheden, denk hierbij aan biljarten, kaarten, knutselactiviteiten, sjoelen, jeu de boulen, wandelen, (geheugen)spelletjes etc.

De mantelzorger wordt ontlast en zo kunnen de ouderen langer in een thuissituatie blijven functioneren en in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

Zorgboerderij Molenvelden is van maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.