ja hartje

Zorgcentrum Groenendaal

Woonzorgcentrum in Vessem

Het kleinschalige woonzorgcentrum Groenendaal ligt, net als D’n Bolle Akker, in Vessem. Mooi tegen de bosrand aan. En toch ligt dit huis van Joris Zorg vlak bij het centrum van Vessem. Je wandelt er zo naartoe.

In dit huis van Joris Zorg wonen 26 cliënten. Hun kamers zijn wat groter dan je normaal aantreft in zorgcentra. Bewoners genieten hier van een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer en een ruime sanitaire ruimte.

Rondom woonzorgcentrum Groenendaal liggen twintig aanleunwoningen. Een gang verbindt deze aanleunwoningen met het woonzorgcentrum. Veel bewoners van de aanleunwoningen komen dagelijks op het gezellige leefplein van ons huis Groenendaal. Ze drinken er een kopje koffie van genieten, samen met de bewoners van Groenendaal, van hun warme maaltijd. Dit is altijd een gezellig moment van de dag!

Woonzorgcentrum Groenendaal is weliswaar kleinschaliger, maar Joris Zorg biedt hier dezelfde zorgen en diensten aan als bij Sint Joris in Oirschot.

Hier kun je alvast een kijkje nemen bij ons woonzorgcentrum.

Contactgegevens Groenendaal:
Den Hofpad 1
5512 AC  Vessem
Email: Groenendaal@joriszorg.nl

Informatie over wachtlijst en advies
U kunt bellen met Joris Advies via 0499 75 04 00 op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 en van 13.15 tot 15.00 uur.
Of stuur een mail naar 
joris.advies@joriszorg.nl.