ja hartje

Zorgcentrum Sint Joris

Woonzorgcentrum in Oirschot

Woonzorgcentrum Sint Joris ligt midden in het centrum van Oirschot. Handig, want veel voorzieningen, zoals winkels en het openbaar vervoer, zijn op loopafstand. Sint Joris lééft. Je treft er ook een winkel en een kapsalon die vrij toegankelijk zijn. En als het weer het toelaat? Dan kunnen onze bewoners genieten van de mooie tuin met jeu de boules baan. Vanzelfsprekend organiseren we ook veel verschillende activiteiten voor onze bewoners.

In ons Sint Joris huis wonen 130 cliënten. Ze hebben allemaal een eigen kamer met open keuken en een douche- en toiletruimte.

Binnen Sint Joris hebben we ook een speciale afdeling voor mensen met dementie: De Nachtegalen. Deze afdeling bestaat uit vier kleinschalige woningen die direct aan de centrale tuin liggen. Ieder woning is ingericht voor acht bewoners. Elke woning heeft twee centrale badkamers. Er is geen eigen sanitair op de kamer van de bewoner.

De medewerkers van de Nachtegalen hebben een rijke ervaring in het omgaan met dementie. Ze leveren belevingsgerichte zorg: de bewoner bepaalt. Als een bewoner wil uitslapen kan dat. Wil een bewoner een keer niet in de douche? Dan accepteren de medewerkers dit. Ze bewegen mee met de behoefte van onze bewoners en bewaken de rust. Onze bewoners varen daar wel bij.

Rondom Sint Joris tref je tien aanleunwoningen van Joris Zorg en 72 aanleunwoningen van woningcorporatie WoonInc.

Wil je alvast een even binnenkijken bij Sint Joris? Dat kan met deze korte video.
En hier kunt u alvast een kijkje nemen bij de Nachtegalen.

Contactgegevens Sint Joris:
Sint Jorisstraat 1
5688 AS Oirschot
Tel.: 0499 57 21 24
Email: info@joriszorg.nl

Contactgegevens de Nachtegalen:
Sint Jorisstraat 1
5688 AS Oirschot
Tel.: 0499 57 21 24
Email: info@joriszorg.nl

Informatie over wachtlijst en advies
U kunt bellen met Joris Advies via 0499 75 04 00 op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 en van 13.15 tot 15.00 uur.
Of stuur een mail naar 
joris.advies@joriszorg.nl.