ja hartje

Zorgboerderij De Wederloop

Dagbesteding in Diessen

Ook deze zorgboerderij in Diessen (gemeente Hilvarenbeek) kent een prachtige ligging bij natuurgebied ‘Het Broek’. Je vindt er verschillende dieren en zelfs alpaca’s!

De Wederloop richt zich op (jong)volwassenen/senioren met een uiteenlopende zorgvraag. De grootste groep heeft een vorm van dementie maar wij bieden ook zorg aan mensen met andere zorgvragen zoals NAH, Huntington, psychische problematiek, LVG, somatische aandoening.

De medewerkers nemen alle tijd voor je en letten erop dat gasten niet overprikkeld raken. Het team van De Wederloop bestaat uit professionele krachten en enthousiaste vrijwilligers. Deze bieden de deelnemers hele diverse activiteiten. Het plattelandsleven staat altijd centraal. En de warme maaltijden worden samen bereid met - als het kan - heerlijk verse groenten uit eigen moestuin. Op De Wederloop heerst een gemoedelijke sfeer. Er is rust. Deelnemers varen daar wel bij. De zorgboerderij organiseert activiteiten van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot en met 16.00 uur.

Zie ook de informatiefolder