ja hartje

Ons verhaal

JA, dit is het verhaal van Joris Zorg

Er was eens...

Het verhaal van Joris Zorg zou eigenlijk ook moeten beginnen als een sprookje.

We hebben allemaal wel van Joris en de draak gehoord. De draak gijzelt de prinses, schildknaap Joris doodt de draak en iedereen is weer veilig.

Het is dan ook geen toeval dat wij Joris - met trots - in onze naam dragen. En dat is niet omdat wij in sprookjes geloven. Maar wel in de moraal die erachter schuilt. Het verhaal van Joris leert ons namelijk dat je met moed, wilskracht en doorzettingsvermogen tot grootse dingen in staat bent. Mooie dingen. Net als wij. Waar Joris er alleen voor stond, doet Joris Zorg alles samen.

Met kleinschalige, persoonlijke en preventieve zorg en activiteiten voor een zinvolle dag, komen wij al sinds 1333 op voor ouderen, kwetsbaren en hun omgeving.

Ons hart klopt voor iedereen uit De Kempen om hen te helpen zo lang mogelijk thuis te wonen. Ons hart klopt voor intensievere verzorging in onze kleinschalige zorgwoningen.

Ons hart klopt voor de gezondheid en het geluk van onze cliënten. Ons hart klopt om geen kans onbenut te laten om ook vanuit preventie mooi werk te leveren.

De cliënt staat hierbij altijd centraal. We stemmen af met cliënt, verwanten, mantelzorgers en andere zorgprofessionals. Zorgen samen voor een veilige, beschutte en vertrouwde plek. In eigen huis of in onze huizen.

Wat we ook doen, we zorgen dat het klopt. Dat doen we samen. Vanuit eigen initiatief. Vol overgave. Met een geruststellende betrouwbaarheid.

Onze medewerkers zijn trots op hun vak. Joris Zorg is trots op hoe zij er invulling aan geven.

We gebruiken de kennis en ervaringen uit onze rijke historie, maar zijn ook flexibel genoeg om vernieuwend te blijven. En zo klopt het hart van Joris.

Joris Zorg. Klopt sinds 1333.