ja hartje

Mantelzorg ondersteuning

JA, ik heb mantelzorgondersteuning nodig

Joris Zorg ondersteunt mantelzorgers bij de zorg voor hun verwant, onder andere door het bieden van mantelzorgondersteuning. Wanneer hun verwant in een van onze huizen woont, zijn en blijven zij betrokken bij de dagelijkse zorg. Zij gaan op bezoek, doen de was en begeleiden hun verwant tijdens activiteiten. Lukt het even wat minder goed? Dan zijn we er voor de mantelzorgers. Zij hoeven het niet alleen te doen.

Voor de verwanten is de eerst verantwoordelijke verpleegkundige het eerste aanspreekpunt. Mantelzorgers kunnen bij haar of hem terecht met uiteenlopende zaken. Van vragen over wasverzorging tot conflicten in de familiesfeer. In overleg bepalen wat nodig is om tot een oplossing te komen, zodat zij weer op een prettige manier kunnen helpen met de zorg voor hun verwant.

Afspraken staan ​​in het zorgdossier

We leggen alle afspraken die u met de eerst verantwoordelijke verpleegkundige maakt vast in het digitale zorgdossier. U kunt het dossier inzien via Carenzorg.

Wanneer start de mantelzorgondersteuning?

Na de intake en het vastleggen van afspraken in het zorgdossier, overleggen we wanneer de mantelzorgondersteuning start. Dit is afhankelijk van wat voor ondersteuning u nodig heeft, hoe vaak en op welke latereippen.

Extra ondersteuning nodig?

Joris Zorg biedt, naast mantelzorgondersteuning, meer ondersteuning aan mantelzorgers. Kijk voor meer informatie op ' ik heb thuis ondersteuning nodig '.

Hebt u vragen?

Bel dan gerust 0499 57 21 24. U kunt ook het contactformulier invullen. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.