ja hartje

Advies en informatie

JA, ik heb advies en/of informatie nodig

Heeft u vragen over zorg, wonen en ondersteuning? Dan kunt u terecht bij Joris Advies. De zorgadviseur luistert naar uw vraag en geeft advies. De zorgadviseur helpt ook bij het aanvragen van indicaties en het organiseren van de zorg. Een advies is persoonlijk. De zorgadviseur heeft zicht op de wachtlijsten om te wonen in onze woonzorgcentra en kan u adviseren over wonen in de wijk, bijvoorbeeld over aanleunwoningen, WMO voorzieningen-en aanpassingen.

U kunt bellen met Joris Advies via 0499 75 04 00 op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 15.00 uur. Heeft u liever een persoonlijk gesprek aan tafel, dat kan. U kunt  telefonisch een afspraak maken. Bent u slecht ter been of minder mobiel, dan kunt u ook een afspraak maken bij u thuis. De zorgadviseur komt dan naar u toe.

Rondleidingen

Momenteel is het niet mogelijk om een kijkje te komen nemen in een van onze woonzorgcentra a.g.v. de corona-pandemie. U kunt een sfeerimpressie bekijken op de website van Joris Zorg.

Vragen of meer informatie

U kunt bellen met Joris Advies via 0499 75 04 00 op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 15.00 uur. Of stuur een mail naar joris.advies@joriszorg.nl