ja hartje

Verpleging thuis

JA, ik heb verpleging thuis nodig

Voor alle verpleegtechnische handelingen roept u de hulp in van verpleging thuis van Joris Zorg. Onze verpleegkundigen helpen met het klaarzetten en toedienen van medicijnen, het verzorgen van een wond of stoma, het controleren van lichaamsfuncties (pols, bloeddruk, bloedsuiker) en het injecteren van bijvoorbeeld insuline. Ze verlenen terminale zorg en schakelen, indien nodig, nachtzorg in. Zij geven ook gericht advies. Naast langdurige zorgtrajecten biedt Joris Zorg ook tijdelijke verpleging, zoals bij herstel na een operatie.

Aanbod beschikbaar in Oirschot en De Kempen

U kunt gebruik maken van Verpleging Thuis wanneer u woont in:

  • Hoogeloon
  • Knegsel
  • Middelbeers
  • Vessem
  • Wintelre
  • Oirschot
  • Spoordonk

Aanvraag via de wijkverpleegkundige

U maakt een afspraak met de wijkverpleegkundige van Joris Zorg voor het aanvragen van verpleging thuis. Zij komt bij u thuis en bespreekt met u welke zorg u nodig heeft. Vervolgens maken we samen heldere afspraken over de duur van de zorg en het aantal uren per week. Deze komen in het digitale zorgdossier. Bel 0499 57 21 24 voor een afspraak of vul het contactformulier in. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Betalingen via de zorgverzekering

Wanneer we een contract hebben afgesloten met uw zorgverzekeraar vergoedt deze de kosten voor verzorging thuis. Hiervoor wordt geen eigen bijdrage gevraagd.
Klik hier voor een overzicht van zorgverzekeraars waarmee Joris Zorg een contract heeft afgesloten.

Afspraken staan in het zorgdossier

We leggen alle afspraken die u met de wijkverpleegkundige maakt vast in het digitale zorgdossier. Denk aan zorghandelingen en medicijngebruik. Ook de planning staat erin. U kunt het dossier inzien via Carenzorg.

Wanneer start de verpleging thuis?

Na de intake en het vastleggen van de afspraken in het zorgdossier, overleggen we wanneer de verzorging start. Dit is afhankelijk van wat voor zorg u nodig heeft, hoe vaak en op welke tijdstippen.

Extra ondersteuning nodig?

Joris Zorg biedt, naast verpleging thuis, nog meer zorg aan huis. Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening op ‘ik heb thuisondersteuning nodig’. 

Hebt u vragen?

Bel dan gerust een van onderstaande telefoonnummers.
U kunt ook het contactformulier invullen. Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Direct contact met Joris Thuis

  • Joris Thuis Oirschot 1 Sint Jorisstraat 1, 5688 AS Oirschot tel. 0499-577457 kies 1
  • Joris Thuis Oirschot 2 Sint Jorisstraat 1, 5688 AS Oirschot tel. 0499-577457 kies 4
  • Joris Thuis de Kempen Ganzeakkers 5, 5091 CR Oost- West en Middelbeers, tel. (0499) 577457 - kies 2 of 3 (Zorg in Vessem, de Beerzen, Hoogeloon, Wintelre)