ja hartje

Personenalarmering

JA, ik voel me veilig

Direct hulp. Altijd en overal. Met personenalarmering roept u met één druk op de knop hulp in. U draagt het personenalarm gemakkelijk om uw hand of pols. Als u alarmeert, krijgt u direct verbinding met een zorgcentrale van FocusCura. Zij schakelen meteen hulp in. U bepaalt vooraf zelf of dit mensen uit uw persoonlijke omgeving zijn of professionele zorgverleners. Hoe dan ook, er komt altijd iemand naar u toe. Dat voelt veilig en prettig.

Sociale ondersteuning of professionele hulp

U bepaalt zelf wie er komt als u alarmeert. Bij sociale ondersteuning komt er iemand uit uw directe omgeving. Kiest u voor professionele hulp, dan ontvangt u ondersteuning van een professionele hulpverlener. Deze zorgprofessionals staan dag en nacht klaar om te reageren op een oproep van de zorgcentrale. Zij zijn snel ter plaatse.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Vaak krijgt u een deel van de kosten voor personenalarmering vergoed. Raadpleeg de informatiepagina 'Personenalarmering vergoeding regelen bij uw zorgverzekeraar'. Dan weet u precies wat u moet doen om in aanmerking te komen voor een vergoeding.

Inzet van zorgtechnologie

Joris Zorg ziet de meerwaarde van technologie als aanvulling op de zorg. Personenalarmering is hier een goed voorbeeld van. De alarmapparatuur maakt gebruik van de nieuwste technieken. De zorgcentrale ziet zo altijd of de apparatuur goed werkt. Zij kunnen het apparaat eenvoudig op afstand instellen en eventuele storingen verhelpen.

Logo_FocusCura

Bij de personenalarmering werkt Joris Zorg samen FocusCura. FocusCura helpt mensen langer zelfstandig te blijven. De regie te houden. Dat doen ze door het ontwikkelen van zorginnovaties. Slimme producten en diensten, waarmee iedereen de zorg kan blijven krijgen die hij of zij nodig heeft.

Het veilige gevoel dat u overal direct hulp kunt inschakelen. Ook als u alleen woont. Of als u onderweg bent. Op elk moment. Met één druk op de knop. Met cAlarm personenalarmering van FocusCura kunt u langer zelfstandig blijven wonen, omdat u zeker weet dat er in geval van nood snel iemand ter plaatse is.

Producten

cAlarm Start en cAlarm Comfort
cAlarm Start is de instapvariant van personenalarmering bij FocusCura. cAlarm Start is de bedrade variant die werkt met een internet- en telefoonverbinding, in plaats van een draadloze verbinding met een simkaart zoals bij cAlarm Comfort.
Een overzicht van de verschillen tussen cAlarm Start en cAlam Comfort vindt u hier.

cAlarm Start kunt u digitaal aanvragen via deze link en
cAlarm Comfort kunt u digitaal aanvragen via deze link.

personenalarmering

cKey
Zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen, ook als u slecht ter been bent. Met cKey heeft u de zekerheid dat thuiszorgmedewerkers en andere zorgverleners altijd naar binnen kunnen. Op een makkelijke én veilige manier. Zoals met een elektronische deuropener die aan de binnenzijde van de deur wordt geplaatst en met de cKey-app te openen is.

U kunt de cKey  aanvragen bij FocusCura.

Zelfinstallatie

Met cAlarm personenalarmering kunt u altijd en overal alarm slaan. Een veilig gevoel. Ook als u alleen woont. Er is geen vaste telefoon- of internetlijn nodig, het systeem werkt helemaal zelfstandig. Installeren is dus hartstikke eenvoudig!
U kunt ervoor kiezen om dit door een installateur te doen. Maar u bespaart bijna 60 euro als u kiest voor zelfinstallatie. Dit is heel eenvoudig, zoals u ziet in deze video:
https://vimeo.com/417665324   Bekijk onze website voor meer informatie https://www.focuscura.com/nl/producten/personenalarm-calarm-home/zelfinstallatie

Meer informatie of vragen?

Heeft u hulp nodig met het aanvragen van de personenalarmering, bel dan met Joris Advies: telefoon 0499 75 04 00. Zij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot  12.30 uur en van 13.15 tot 15.00 uur. Of stuur een mail naar joris.advies@joriszorg.nl 
Zij helpen u graag verder.

Klik hier voor de 'Algemene Voorwaarden Professionele Alarmopvolging door Joris Zorg en samenwerkingspartner FocusCura