ja hartje

De Maaltijdservice

Ja, ik geniet graag thuis van lekkere maaltijden

Hebt u niet altijd zin om te koken? Of kunt u het niet meer? Laat dan gewoon heerlijke maaltijden aan huis bezorgen. De Maaltijdservice is een sociale onderneming en samenwerkingspartner van Joris Zorg. Ze bezorgen verse warme en koude maaltijden en ook boodschappen bij u thuis. Het assortiment van De Maaltijdservice is uitgebreid. Er zit altijd iets lekkers voor u bij. Daarnaast houden ze rekening met iedere dieetwens en staan gezondheid en voedselveiligheid voorop. Smakelijk!

Warme maaltijden

Vrijwilligers van De Maaltijdservice  bezorgen iedere dag tussen 12.00 uur en 13.00 uur een verse warme maaltijd bij u thuis. En enkele dagen per week kan natuurlijk ook. Wat u wilt. U geniet meteen van een heerlijke maaltijd aan uw eigen keukentafel. Een magnetron is niet nodig. En wilt u wel eens wat anders proberen? Kies dan voor een van de wisselgerechten!

Koude maaltijden

De Maaltijdservice bezorgt koude maaltijden wekelijks, meerdere keren per week of zelfs dagelijks als veiligheids- en gezondheidsaspecten een rol spelen.

Assortiment

De Maaltijdservice heeft een ruim assortiment in soepen, Hollandse kost, luxere maaltijden en Aziatische gerechten. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse nagerechten.

Extra contactmoment

De vrijwilligers bezorgen vaak al vele jaren maaltijden bij kwetsbaren en senioren. Ze maken graag een praatje met u en helpen u met bestellijsten en met maaltijden in de koelkast of vriezer zetten.

Uw wens staat centraal

Zoutarm? Eiwitverrijkt? Glucose- of lactosevrij? Vegetarisch? Liever vlees? Of juist vis? De Maaltijdservice gaat uit van uw (dieet)wensen en smaakvoorkeuren.

Vragen

Mail deze gerust naar info@demaaltijdserviceviajoriszorg.nl. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk. 

Aanmelden

Bel daarvoor De Maaltijdservice: 085 - 9022 666. Zij vertellen u graag alles over de mogelijkheden, werkwijze en kosten. Natuurlijk mag u uw vragen ook direct aan hen stellen.