ja hartje

Missie, visie en kernwaarden

JA, hier staan wij voor

Missie

Vanuit een kleinschalige, persoonlijke aanpak zorgt Joris Zorg ervoor dat cliënten in de Kempen regie houden over hun eigen leven. Of het nu ondersteuning thuis of in onze huizen is, wij begrijpen dat elke dag waardevol is en willen daarom onze toegevoegde waarde telkens opnieuw bewijzen.

Visie

Wij leveren de beste en meest waardevolle ondersteuning op gebied van zorg, welzijn en wonen en maken iedere dag weer het verschil voor onze cliënten. Gedreven om positieve zorg naar de Kempen te brengen, zien wij geen uitdagingen maar kansen. Dat zit in onze genen. Vandaar dat ons hart al sinds 1333 klopt.

Kernwaarden

Energiek
We snappen hoe het werkt. Wat er moet gebeuren om onze cliënten persoonlijke zorg te bieden. We observeren en handelen. Stimuleren alles dat met preventie te maken heeft. Helpen medewerkers zich te ontwikkelen. Tonen initiatief. We zijn gek op mensen die net als Joris Zorg kansen zien en de eerste stap durven zetten om samen iedere dag waardevol te maken.

Thuis voelen

Bij Joris Zorg kunnen we allemaal hetzelfde zeggen: wij leven voor de zorg. Ons vak is een mooi vak. Wie bij Joris Zorg werkt, wordt er gelukkig van anderen gelukkig te zien. Met die gedachte zorgen wij ervoor dat iedereen zich bij ons thuis voelt: cliënten, verwanten, mantelzorgers, vrijwilligers en de zorgprofessionals die Joris Zorg een warm hart toedragen.

Openhartig

Alleen ben je sneller, samen kom je verder. Onderweg haken wij iedereen aan die iets kan bijdragen. Aan de kwaliteit van leven van onze cliënt of het carrièrepad van onze medewerkers bijvoorbeeld. Daar is niet alleen een open vizier, maar ook ruimte voor nodig. Ruimte voor een goed gesprek, voor een opbouwend overleg én voor een open dialoog.

Dapper

Veranderende regelgeving. Toenemende druk. Wij weten maar al te goed welke uitdagingen de zorg krijgt te verduren. En weet je wat wij dan denken? Kom maar op. Vol goede moed nemen wij elke hobbel, overwinnen we de grootste obstakels en jagen we alle beren van de weg. Een echte Joris krijg je niet klein.