Zorgcentrum

Leven in het zorgcentrum

Verhuizen naar een zorgcentrum is ingrijpend. Joris biedt een warm 'thuis' met zorg op maat. In een zorgcentrum heeft u een eigen appartement. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes waar ontspanningsactiviteiten plaatsvinden en waar u kunt dineren. Er zijn altijd verzorgenden in de buurt voor een helpende hand.

Iedere bewoner heeft een eigen appartement, zo mogelijk met eigen sanitair. Naast huisvesting bieden we zorg en diensten op maat. U kunt bijvoorbeeld hulp krijgen bij het wassen, naar bed gaan, aankleden, eten en het huishouden. Professionele zorg is dag en nacht beschikbaar.

Het leven in een zorgcentrum kan positief zijn voor uw sociale leven. Er zijn altijd mensen om mee te praten of om een activiteit mee te ondernemen. Onder welzijn kunt u zien wat er allemaal te doen is in en rond het zorgcentrum.

Verpleging in het zorgcentrum

Binnen Joris Zorg komen steeds meer ouderen die verpleging nodig hebben. Daarom bieden we nu ook verpleging aan in het zorgcentrum. Zo kunnen bewoners langer op hun eigen plek blijven wonen.

Joris heeft 3 zorgcentra

Joris Zorg

> Download brochure