Wie is Joris Thuis?

Joris Thuis is een thuiszorgteam van verpleegkundigen en verzorgenden. Ze werken bij thuiswonenden cliënten in met name de gemeenten Eersel en Oirschot. Joris Thuis zorgt ervoor dat u altijd dezelfde gezichten ziet. Vertrouwd en persoonlijk.

Joris werkt met 5 thuiszorgteams: Joris Thuis Oirschot 1, Joris Thuis Oirschot 2, Joris Thuis de Beerzen, Joris Thuis Vessem - de Kempen en Joris Thuis Hoogeloon.
De teams zijn via één telefoonnummer te bereiken
0499 57 74 57.
Kies 1 voor Joris Thuis Oirschot 1,
kies 2 voor Joris Thuis Vessem-de Kempen,
kies 3 voor Joris Thuis de Beerzen,
kies 4 voor Joris Thuis Oirschot 2 en
kies 5 voor Joris Thuis Hoogeloon

Contact per mail? Ook dat kan. Klik op de links hieronder:
Joris Thuis Oirschot team 1 en 2 
Joris Thuis de Beerzen
Joris Thuis Vessem de Kempen
Joris Thuis Hoogeloon

 

Bij Joris Zorg hechten we veel waarde aan de tevredenheid van cliënten. Dit meten we bijvoorbeeld in de vorm van de NPS vraag of via ZorgkaartNederland. Op 1 oktober 2018 zag dit er als volgt uit:In de periode 2017/2018 gaf 93,22% van de cliënten/ cliëntenvertegenwoordigers een 8, 9 of 10 geeft op de NPS-vraag: "Zou u deze instelling bij uw vrienden en familie aanbevelen?"
    


Bij ZorgkaartNederland wordt de aanbevelingsvraag gesteld. In 2017/2018 is Joris Thuis 78x gewaardeerd, waarbij 98,75% van de cliënten/ cliëntvertegenwoordigers aangeeft Joris Thuis aan te bevelen bij andere mensen met dezelfde aandoening of gezondheidsklachten.

 

 

 

Joris Thuis

> Download brochure