Locaties


Zorgboerderij Wederloop
Lage Haghorst 9
5087 TX Diessen
Telefoon 013 - 504 27 19

Zorgboerderij De Wederloop

De Wederloop is een zorgboerderij voor ouderen en ligt aan de rand van natuurgebied "Het Broek".
Het is een gemengd boerenbedrijf wat uniek is in deze tijd. Op de boerderij vind je rundvee (melkvee), vleesvarkens en zeugen.
Ook is er kleinvee zoals kalveren, kippen, konijnen, zebravinken en een geit.

Ouderen en dementerenden ontvangen er passende zorg tijdens de dagbesteding. Hierbij wordt een balans gezocht naar de juiste hoeveelheid prikkels. Dit werkt stimulerend en kan de achteruitgang vertragen.

De zorg wordt verleend door professionele krachten in samenwerking met vrijwilligers. Er heerst een gemoedelijke sfeer waar alle tijd is voor de deelnemers.

Lekker bezig zijn

Van maandag t/m vrijdag vinden activiteiten plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Hierbij kun je denken aan het voeren en verzorgen van het kleinvee, bezig zijn in de moestuin of bloementuin, gezellig samenzijn en genieten van het plattelandsleven. Er is altijd wel wat te beleven op de boerderij.

Ontlasten mantelzorger

Door deze zinvolle dagbesteding, kunnen ouderen vaak langer thuis blijven wonen. De mantelzorger wordt even ontlast terwijl ouderen een fijne dag hebben. Positief voor de kwaliteit van leven, voor zowel de hulpverlener als de mantelzorger.

Lees meer op www.dewederloop.nl