ja hartje

Positieve audit PREZO care!

Positieve audit PREZO care!

Afgelopen februari heeft de tussentijdse audit PREZO care* plaatsgevonden bij Joris Zorg. Vanwege corona moest dat vanzelfsprekend nog in een aangepaste vorm. Er is één auditor een dag op twee locaties van Joris Zorg komen kijken.

De audit is voor de rest digitaal uitgevoerd. Wij zijn blij dat de auditor erg positief was. Het waren prettige gesprekken en in het rapport lees je dan ook veel mooie uitspraken van deelnemers. Twee voorbeelden:

“Ze staan altijd voor mij klaar. Ik hoef maar te kikken en ze zijn er. Wat ik belangrijk vind is dat als ik ze nodig heb dat ze er zijn. Ik doe gelukkig ook nog een aantal dingen zelf. Verder is het prima geregeld. Je kan hier altijd terecht. We zijn mensen onder elkaar.“ ( Bron: narratief interview; cliënt)

“Ik ben heel tevreden over het eten. Toen ik hier kwam: dit was gewoon een hotel voor mij!”. (Bron: narratief interview; cliënt)

We bedanken alle betrokkenen die zich hier mede voor ingezet hebben. Op basis van de uitgevoerde audit en het resultaat van de impactanalyse adviseert de kernauditor om het keurmerk voor Joris Zorg te continueren. Een geweldig resultaat.

*Meer informatie hierover vind je op: https://perspekt.nu/prezocare